Hírek  -   Eredmények  -   BL történelem  -   Statisztikák  -   Galériák  -   Portrék  -   Letöltések
Fórum    
Partnerek    
Linkek    
Oldaltérkép    
Impresszum    

2004/05 - Liverpooli csoda

Selejtezõk - Csoportküzdelmek - Egyenes kiesés - Döntõ

Méltó jubileumi szezon volt a 2004/05-ös Bajnokok Ligája évad. A szezon első fele főként a vergődő Real Madridról és a kritikán alul szereplő AS Romáról szólt. A döntőre a többség Chelsea - Barcelona mérkőzést szeretett volna. Nyolcaddöntő lett belőle. Méghozzá talán minden idők legjobb nyolcaddöntője.
Az elődöntő angol párharcot és hatalmas meglepetést hozott. A liverpooliak oroszlánként küzdve megállították az addig megállíthatatlannak hitt Abramovics fiúkat és az AC Milan mellett bejutottak a döntőbe.
Micsoda döntőt láthattunk! Leírni nem lehet, mit varázsoltak a játékosok a pályán. Fantasztikus mérkőzés volt, hatalmas fordulattal, izgalommal, magas színvonallal. Miután Schevchenko kihagyta a mindent eldöntő tizenegyest, szinte felrobbant a stadion. Talán maguk az angol szurkolók sem hitték el még az első félidőt követő szünetben: 0-3-ról is lehet BL döntőt nyerni. Pedig lehet. A 2004/05-ös Bajnokok Ligáját a Liverpool együttese nyerte. Aki nem látta a mérkőzést, nem tudhatja hogyan. Aki látta, soha nem felejti el.


Vissza a BL történelemhez





eXTReMe Tracker